mandag den 26. november 2012

Nemme tarteletter med ”Høns” i asparges


Så er det man spørger sig selv, hvorfor høns står med ””, og svaret er meget enkelt – jeg bruger nemlig kylling! Det har jeg nemlig altid i min boks – fra Gris og Ko i fine indpakninger på 300 gram pr. pakke! Jeg laver altid den her ret ud af 600 gram, da halvdelen fryses ned til de dage vi har mødedage. (meget sent hjem!) Det er en NEM ret og den er så simpel, men smager så godt!

Ingredienser:

- 600 gram kyllingebryst

- 50-75 g smør

- 2 spsk. mel

- 1 ds. Asparges (skåret– igen: SÅ LET og nemt at have i køkkenet!)

- Ca. 2 ½ dl. Mælk (bruger minimælk – medmindre hankønsvæsnet tilfældigvis er i køkkenet!)

- 1 stk. Knorr Fond”du chef” - Kylling (genialt og kan slet ikke sammenlignes med boullionterning!)

- Salt og peber

- Samt gode tartelletter



Vejledning:


1. Smelt en sjat af smørret i gryden


2. Skær kyllingebrysterne i tern og hæld dem i gryden (kan med fordel være halvfrosne)


3. Når de er gennemstegt/kogt hældes hele grydens indhold (kød, saft osv.) over i en anden beholder


4. Resten af smørret smeltes i gryden og melet hældes i. Det får lov til at lave en opbagning


5. Når det er klar hældes saften fra aspargesdåsen ned i gryden – det giver en skøn smag!


6. Mælk tilsættes lidt adgangen, så sovsen forbliver tyk og skøn.


7. Kylling osv. hældes i gryden og får lov til at koge med.


8. Fond du chef tilsættes og røres i!


9. Efter 10 minutters tid tilsættes asparges. Her tændes ovnen også på 200 grader.


10. Fyldet smages til og tarteletter tilberedes, som det står på pakken.


Man kan evt. skærer tomater til pynt – det giver lidt ekstra!


Det færdige resultat:




En hurtig, nem og skøn aftensmad –og en rigtig ”Ups – vi glemte at tage kød op!”-middag! Herhjemme elsker vi den i alt fald!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...