Det jeg læser!

"For one who reads, there is no limit to the number of lives that may be lived, for fiction, biography and history offer an inexhaustible number of lives in many parts of the world, in all periods of time."
Louis L´Amour
Jeg elsker at læse og jeg giver Louis L´Amour helt ret! Når man læser er der uendelige muligheder for at opleve uendelig mange verdner, liv, steder, perioder, personer og meget mere - og jeg elsker det! Det vil jeg gerne dele med jer! Så derfor har jeg oprettet denne side, hvor jeg vil skrive hvilke bøger jeg har læst, læser og måske endda lave en liste over bøger jeg på et tidspunkt gerne vil læse! For sjov vil jeg også notere, hvor mange gange jeg egentlig læser de forskellige bøger! Startende d. 21. april 2013!

Forresten I vil nok hurtig lægge mærke til, at jeg især har en svaghed for Daniel Silva, Dan Brown og bøger i den stil samt ... og ja, triviallitteratur, hvor favoritten er Harlequins Passionsbøger...! Jeg ved godt, at nogle ser ned på den slags "underholdningslitteratur", men jeg nyder det og det er nu hyggeligt og wellness-agtigt, når man efter en lang og stressende dag fylder badekaret, tænder sterinlys, åbner en flaske vin og lægger sig i badekaret og drømmer sig væk i Harlequins verden! - og jeg har ikke den store lyst til at tage mine Brown, Silva eller andet i den dur med i badekaret! (er ikke sikker på at jeg ville slappe lige så meget af til tanken om at de måske blev våde...!)

Bogen jeg læser!


Bøger jeg har læst!

Bøger jeg vil læse!
""Tell me what you read and I´ll tell you who you are" is true enough, but I´d know you better if you told me what you reread!"
Francois Muriac

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...