To do-listen!

Dette er listen over de ting, som jeg gerne vil lave!

Nogle synes måske, at det er lidt underligt med sådan en liste, men (!) kvinden her i hjemmet har i virkeligheden ikke vildt godt af alt det sukker hun ville få, hvis hun lavede alt det hun kunne tænke sig! - og skøn måde, at huske på hvad det nu lige er jeg vil have lavet! (både sundt og usundt!)


Ukendt opskrifter

- Cookie Dough-is! Jeg er helt vild med Ben & Jerry´s is, og den her den er bare genial! Jeg har indtil videre ingen opskrift, men det skal findes! Den skal kunne laves uden ismaskine og alligevel have den der skønne smag med de fantastiske klumper! Forbittens opskrift ser super lækker ud, men jeg tror ikke den kan laves uden ismaskine...- og sådan en ejer jeg ikke :(

- Hjemmelavede müslibar! Det skal jeg lave, når Sputnikken begynder i børnehaven om et par år! Så skal han have sådan en med en gang imellem! Derfor kommer den også lige herind! Indtil videre er jeg lidt hooked på denne opskrift http://www.valdemarsro.dk/hjemmelavet-muslibar/, som jeg har fundet på den skønne blog Valdemarsro!

- Mandelsmør! Jeg skal så meget prøve den her opskrift! http://chocolat.dk/mandelsmor-2?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=mandelsmor-2 fra Chocolat! - og mandler har man da altid ;) Smager det så godt som jeg håber, tror jeg at min skønne mor skal have en lille smagsprøve hjem til sig! - så kan vi altid se, om vi skal prøve med chokolade bagefter ;) Jeg er dog ret sikker på, at jeg vil bruge en lys chokolade i stedet for... Hvis det ikke bliver for sødt! (må pænt vente til jeg ejer en foodprocessor, da min blender vist var ved at brænde sammen... - men fik fik da noget fint mandelmel ud af det!)

- Pulled pork! Jeg bliver simpelthen nødt til at prøve at lave det en dag! Jeg har ledt lidt og har bl.a. fundet den her fra Camilla fra God mad og søde sager og den her fra Newyorkerbyheart. Det ser jo bare super lækkert ud!

- Sweet potatos/søde kartofler/batat - jeg vil prøve at lave noget med den grøntsag! Har kigget på den mange gange, men aldrig rigtig vidst hvad jeg skulle bruge den til! Kartoffelmos er nemlig ikke lige mig... Men nu ved jeg det! Jeg skal prøve denne opskrift fra Anabells! 

Kendte opskrifter

- Paleo-pandekager (har lavet dem et par gange - men glemmer at tage billeder og et blog  med mad uden billeder svarer jo lidt til et lagkage uden fylde!


Eksperimenter!

- Hjemmelavet müsli! Fordi det er pragtfuldt at starte morgenen med og fordi det er billigere at lave selv - og så ved man præcis hvad der er i!

- Mine helt egne boller! Fordi alle kvinder i min familie har deres helt egen bolle-opskrift - PÅ BEGGE SIDER!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...