fredag den 27. september 2013

Boganmeldelse: Budbringeren af Daniel Silva

Så er det tid til endnu en boganmeldelse! Igen en af mine ynglings!

Titel og forfatter:

Budbringeren af Daniel Silva

Fakta:

Antal sider: 277
Genre: Spænding
Udgivet: 2009

Plot - i følge saxo.com:

Kunsteksperten og Mossad-agenten Gabriel Allon sendes til Vatikanet for at advare om en mulig al-Qaeda aktion. Han kan ikke forhindre den, men kommer på sporet af bagmanden, som han med sit agentteam jager med alle midler.

Anmeldelse:

På mange måder bliver Daniel Silva bare bedre og bedre som forfatter. De er fantastiske! De tager udgangspunkt i den samme historie: Gabriel Allons historie - Israels historie - den jødiske historie, men så mener jeg også sammenligningen stopper! For ja, den handler om terror og dens forskellige sider, men den tager fat i forskellige perspektiver og forskellige problemstillinger. Denne bog tager udgangspunkt i en egentlig frygt for terror og er så nutidig, at det næste gør ondt! For hvem kan egentlig anses for værende den største vantro? - og hvilket tempel er mon så den største hån?
Bogen tager skiller sig ud fra de andre ved at hovedpersonen egentlig ikke er selve terrorplanlæggeren, men derimod den der gør det muligt. Den tager udgangspunkt i et af de eksistentielle punkter hos mennesket, nemlig menneskets trang til at nyde, at eje og at hævne! - og hvordan det nogle gange kan være ens akillesene! Bogen introducerer samtidig Sarah - nyd hendes tilstedeværelse: Hun er en kvinde med ben i næsen og hun er lige sådan en, som man ikke kan lade være med at synes om - og så lægger det op til en bitchfight!

Er du til kærlighed, had, hævn, spænding og meget mere? Så skal den læses! Nej, stryg bare det - den her SKAL bare læses under alle omstændigheder!

Karakter:

5 ud af 5!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...