søndag den 5. januar 2014

Glædelig Januar 2014 - og godt nytår ;) - inklusiv madplan!

Glædelig 2014! Tænk engang, at der allerede er gået et helt år! ET HELT ÅR - allerede! Personligt synes jeg at 2013 er gået fantastisk hurtigt! Det har været et år fyldt med opture og nedture! - og hvor er der sket meget!

Personligt er der følgende for 2013 - og der er både de gode og de dårlige:

Dårlige:

 • Jeg mistede min tiltro til det demokratiske system efter forårets lockout og det efterfølgende overgreb
 • Jeg fik en fibersprængning i benet, som stadig driller mig og som godt og grundigt fik mig rykket ud af min gode rutine! ØV!
 • Jeg har ikke levet op til mine egne forventninger som kæreste til Hr. X - har ikke været dårlig, bare heller ikke helt så flirtende, som jeg plejer - og det skyldes ikke at jeg er mor, men at jeg egentlig har "glemt" det lidt - det er bare så let at være magelig og tage leggins + oversize på frem for lidt mere feminint tøj... 
 • Mit nuværende arbejde er kun tidsbegrænset!
 • Vi har ikke spist helt så sundt og varieret som man kunne ønske sig... - det sker vi falder i de knap så sunde valg, men det er virkelig svært at argumentere imod at bestille en pizza, når man er dødtræt samt at man simpelthen har verdens bedste pizzapusher - som altså bare laver de bedste pizzaer i verden!

Gode:

 • Jeg har for alvor fundet mig til rette som mor
 • Jeg har fundet ud af, at jeg virkelig elsker mit arbejde og at det er den helt rette hylde for mig! 
 • Jeg er blevet mere fokuseret på hvem jeg er og hvad jeg vil.
 • Jeg nåede godt i gang med min træning og har endda tilmeldt mig et løb!
 • Jeg har fået købt et par skønne nederdele, så jeg kan se lidt mere feminin ud i mine høje hæle (og ja, jeg har altid høje hæle på - medmindre jeg træner!)
 • Jeg har fået arbejde! - startende i 2014, men jobbet fik jeg i december! 
 • Vi har faktisk haft en af de bedste madmæssige år - for ja, det er ikke altid det sundeste og mest varieret, men det er sundere, bedre og mere varieret end nogensinde! Vi har aldrig spist så forskelligt, så godt og så sundt som nu. Der er en masse smagsforskelle, masser af forskellige typer og ja... Mad er bare blevet til så meget mere end det nogensinde før har været!
 • Vi var på vores første ferie til et af de mange Danland her i Danmark - og det var fantastisk. Sputnikken snakker stadig om badelandet, Vesterhavet og FLYVEMASKINERNE!
 • Jeg har fået mig en smartphone! Min allerførste!!
 • Som familie har vi rigtig fundet en god hverdag og et fantastisk liv sammen. Det er fyldt med kærlighed - knap så mange materialistiske ting... (vi har som sagt først lige fået en smartphone - og den var meget billig! Vi har kun et tv og vi har ingen tablets af nogen som helst art!)
 • 2013 var et helt forrygende år, hvor Sputnikken har udviklet sig helt fantastisk og hans personlighed står virkelig frem! Det er en kliche - men hold fast, hvor bliver livet bare helt igennem fantastisk, når man har et barn. Det er sygt hårdt, men hold fast, hvor er det bare godt!


- og hvad er der så sket med bloggen?
Jo, der er sket lidt! Jeg startede teknisk set bloggen op i 2012 - i oktober... Og da vi ramte nytåret havde jeg skrevet 5 - ja FEM indlæg... Det var virkelig elendigt... Det blev dog bedre i 2013 - hele 141 indlæg er der blevet skrevet og efterhånden er der kommet flere og flere kommentarer og det er FEDT! Jeg kan se der er flere og flere, som læser med og det føles simpelthen fantastisk. I gør det simpelthen værd at skrive herinde - at bruge tid herinde!

Indholdet har også udviklet sig rigtig meget! Fra kun at handle om opskrifter og være relativ upersonlig er bloggen blevet meget mere personlig - hvilket har været ret grænseoverskridende - den er stadig fyldt med opskrifter, men I har også fået et indblik i mine bøger og min begyndende træning. Jeg har delt mine ynglingsbøger med jer og min opstart på træning og de tilhørende op- og nedture.


Nå, men det blev godt nok langt! Derfor: I får mine håb, drømme og ønsker for 2014 i næste uge!!

Nå, men så var der det med madplanen! - især nu hvor jeg har fået arbejde, er det vigtigt at der er styr på den del af det!

Mandag
Det er faktisk lidt uklart - men umiddelbart en grydesstegt steg med brun sovs og en masse lækre grøntsager og med kogte kartofler!
Tirsdag
Tomatsuppe! - jep... - og det er en ny en af slagsen!
Onsdag
Det er stadig Hr. X´s dag - så har ingen anelse!
Torsdag
Det bliver en rigtig lang dag på arbejdet - så det bliver en hurtig og nem pastaret af en art!
Fredag
En god bøf! Jeg har for fremtiden lang dag fredag, så det bliver ikke de store simreretter det næste halve år!
Lørdag
En langttidsstegt ovnstegt kylling - med kogte kartofler og brun sovs! Med en sovs lavet på en skøn bund af en masse lækre grøntsager - og et enkelt æble!

- og mon der så ikke skal laves en lille bitte fond og/eller boullion af skroget?
Søndag
Pizza! Jeg tror, at vi skal have pizza! Hjemmebagt og så er der til madpakken om mandagen!

Værsgo! Ugens madplan!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...