søndag den 10. februar 2013

Vinterferie - en uge i familiens tegn!

Så ramte vi ferien! Ja, egentlig fik vi ferie fredag, men i går var fyldt med fastelavn - Sputnikken var klædt ud som en überkær missekat - og familiebesøg samt afsluttet med et par gode hurtige hakkebøffer! Hakkebøfferne var mors forsøg på at efterligne farmands bøffer for noget tid siden, men de blev bare ikke helt ligeså gode og da jeg samtidig ikke fik taget billeder, kommer en revurderet opskrift først næste gang - for der bliver helt sikkert en næste gang!
Alt i alt var dagen i går fantastisk hyggelig, men i dag står den på afslapning og "hvad har vi lyst til i den næste uge?"-snak. Vi har egentlig lyst til rigtig mange ting, men værdsætter også  bare 110 % afslapning! Især efter de sidste par ugers hektiske travlhed og sygdom! I dag er første gang, at alle virker til at være raske og rigtig klar! *7 - 9 - 13!* Så forventningerne til en fantastisk ferie er der! Mon vi skal et par dage på ferie? Eller i svømmehal? Eller til Rømø? Eller eller eller...?
Indtil videre er få ting sikre!
  1. Sputnikken skal på ferie hos mormor og morfra! (en enkelt nat - for mor og far skal lege kærester og fejrer Valentins dag med god mad og god vin og bare os to - hvorfor? Fordi vi kan, vil og har lyst ;))
  2. Køkkenet skal genetableres - altså vi har ikke fået nyt køkken, men alle skabe skal ryddes ud og så skal køkkenet optimeres, ryddes op og hygges om! Mit køkken er nemlig begyndt at have personlighed - og mon ikke det kan gøres lige lidt mere hyggeligt end det er nu? (Selvom det kun er knap 2 kvm... - ja, meget lille køkken... Praktisk da man næsten kan nå alt fra et sted i køkkenet, knap så smart når man faktisk skal storbage eller have gæster!)
  3. Gaderoben skal ryddes på! Det bliver et større projekt - det ved jeg! Der kommer til at være en "Skal blive"-bunke, en "På ferie"-bunke (også kaldt "Kan ikke bestemme mig for om det skal blive eller ud, så ned i en sæk og så ses vi til påske igen!) og en "Velkommen til velgørenhed!"-pose.
  4. 2 fødselsdage... Det bliver hårdt, men godt ;)
Puha... Så er ferien faktisk ikke  særlig lang mere vel?

Hvad skal I folk der ude i blogland lave i ferien?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...