lørdag den 29. juni 2013

Kyllingekuglefrokost - hyggelig aftensmad, men genial frokost!

Har I været spændte? Jeg har virkelig glædet mig til at dele de her små fantastiske kugler med jer! De ser måske ikke vildt lækre ud på billedet, men hold da fast en fantastisk mundfuld at få i munden! Jeg har haft dem med i madpakken og der har da været et enkelt misundeligt blik eller to ;) - for nøje det smagte godt!

Det er altså super nemt! Selve opskriften er fra sidste indlæg, men jeg brugte altså kun halvedelen... Men man kan lave af hele opskriften og så bare smide dem i fryseren - så kan de komme op efter behov!

Ingredienser

  • 600 g kyllingekød
  • 1 æg
  • 1 tsk cajunmix (ellers synes jeg det bliver for stærkt!)
  • 2 tsk paprika
  • 1 dl. havregryn
  • 1 dl. rasp
  • 2 spsk. cremefraice
  • 1-2 dl. mælk (Lad farsen bestemme!)

Vejledning

  1. Bland kyllingekød, æg, cajunmix, paprika, havregryn, rasp, cremefraice og mælk godt sammen til en ensartet masse.
  2. Lad farsen hvile i mindst 30 minutter (Den kan sagtens hvile længere)
  3. Form til små fine kugler - på størrelse med Maltesers eller bolsjer!
  4. Vend kuglerne i mel, videre i den rørte æggemasse og så vendes de til sidst i raspen.
  5. Steg dem på panden - jeg steger altid i smør - indtil de er gyldne.
  6. Læg dem i et fad og send dem en tur i ovnen. (bare så man er helt sikker på at de er færdige!)

Det færdige resultat

 
Hm... De ser ikke vildt lækre ud... Men... De smager fantastisk!


Det var dagens madpakke og det smagte helt igennem fantastisk!
Det bliver altså ikke meget  nemmere!
Det er forresten bare iceberg og cremefraice-dressing - udover naturligvis kuglerne ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...