- og hvad blev det så til? Jo, det blev til en omgang stegt flæsk med persillesovs! - og det smagte forrygende! Hr. X var ellevild og Sputnikken ville bare have mere og mere! Så er det altså for alvor fedt at lave mad - selvom man pludselig overvejer, om man burde finde på noget til dessert?? ;) Vi havde dog nok, så det blev ikke nødvendigt ;) Men uhhh det smagte altså godt!
Persillesovsen er forresten ren og skær snyd... Ikke hjemmelavet... Som sådan...
Opskriften? Here it comes:
Ingredienser
- 450 g. Flæsk - jeg fik mit herfra
- Mel
- 2 æg
- Rasp
- Lidt salt og peber
- Smør og olie... Til at stege i...
Vejledning
- Tør flæsken af, så det er nogenlunde tørt.
- Hæld mel i en tallerken, ægget i en tallerken og rasp i en tallerken.
- Rør ægget godt sammen med en gaffel.
- Vend kødet et af gangen i melet.
- Vend det derefter i ægget
- Til sidst vender du det i raspen (ja, det er lidt omstændeligt, men det er godt!)
- Steg den i en dyb pande. (og lav gerne sovs og kartofler nu... også ;) - 5 minutter før hældes grøntsager til kog, hvis man vil have det med)
- SERVER! Evt. med et lille strøg salt og peber over.
Det færdige resultat
Det her er så godt! Ahmen altså... Det må vi snart have igen! Ihhh altså!
- og det ser da godt ud!
- og det ser da godt ud!
(Læg ps. lige mærke til de der små fine skygger fra SOLEN!! TIL AFTENSMAD!)
s
Ingen kommentarer:
Send en kommentar