Når jeg laver flæskesteg er der altid noget tilbage... - og det kan man da ikke smide ud, vel?! Herhjemme bliver det gerne til sådan en lækker flæskestegsburger! - og denne gang var sværet stadigt helt sprødt og lækkert!
Ingredienser
- Hjemmelavet burgerbolle (skal nok lægge en opskrift ind næste gang jeg laver den!)
- Rester fra flæskesteg
- Agurksalat (kender ikke andet end hjemmelavet... så det vil jeg nok bruge ;))
- Syltede rødbeder i skiver (ja, det er vist det man kalder Beauvais det bedste)
- Brun sovs (også en rest fra aftensmaden med flæskesteg)
- Mayonaise (gerne en lavet på free range ;))
- Ketchup
Vejledning
- Lun burgerbollen, sovs og kødet (kødet kan meget gerne på få 1 minut i micro...)
- Del burgerbollen
- Smør ketchup på top-bollen og mayonaise på bund-bollen. (gad vide hvad det egentlig hedder?)
- Placer flæskesteg med svær på bund-bollen.
- Fordel noget sovs over flæskestegen, derefter rødbeder og agurksalat
- Top-bollen på resten
- SPIS!
Det færdige resultat
Det er så simpelt og smager super godt - og så tager det ikke særligt lang tid at lave!
Yum, for en lækker tømmermændskur - elsker flæskesteg i alle sammenhænge!
SvarSlet- Anne
Billedet yder den virkelig ikke retfærdighed, for hold op den smagte godt! Sputnikken og Mr. X sad med julelys i øjnene!
Slet