tirsdag den 2. januar 2018

Bananpandekager - findes sundere, men de her er LÆKRE!





Ingredienser - ca. 36 stk.

  • 2 modne bananer (er de ikke helt modne nok tilsætter jeg 1 spsk sukker pr. banan)
  • 3 æg
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl fuldkornsmel
  • ½ tsk salt
  • 2 tsk vaniljesukker
  • evt. smør eller olie til stegning (men det kan altså undværes)

Vejledning

  1. Mos bananerne godt - det er her, at du undgår at få klumper i dejen
  2. Tilsæt resten af ingredienserne og rør godt sammen, indtil du har en ensartet dej
  3. Opvarm panden - tør, med smør eller med olie - den skal være middelvarm for det bedste resultat (lysebrun og gennemstegt - er temperaturen for høj ender de med at blive sorte)
  4. Jeg bruger 1 spsk dej til en pandekage og kan have 7 på min pandekagepanden (hvis din dej er ensartet bliver de fine og runde)
  5. Så er det bare at bage: Når du kan vende pandekagen uden besvær, vender du den og lader dem blive der indtil den er færdig - ikke noget med at vende og vende og vende og vende og...
  6. Server med lige det du har lyst til! (Her bliver de spist uden noget, med Nutella, lemoncurd, kokospålæg, honning, is, bær... og meget mere)

Det færdige resultat



De kan uden problemer fryses - og er portionen for stor, så kan den også sagtens halveres!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...