Frisk pasta, bacon og en cremet sovs... Bliver det meget bedre på en hverdagsaften? Don´t think so!
- dog vil jeg prøve med lidt løg næste gang!
Ingredienser
- 250 g frisk fettuccine
- 1 pk. bacon i tern
- ½ pk. mornaysovs
- 1 - 2 dl mælk
- Peber
Vejledning
- Sæt vand over til pastaen og tilsæt lidt salt samt pasta når det koger!
- Steg bacon i i en gryde, sauterpande eller pande med høj kant.
- Når dit bacon er sprødt tilsættes mornaysovs og lad det koge sammen - ikke brænde på!
- Tilsæt stille og roligt mælken - det skal koge sammen til en tyk sovs!
- Smag til med peber - det behøver ikke salt!
- Hæld det færdige pasta over i sauterpanden og bland det godt sammen! (Tilsæt evt. lidt vand fra pastagryden, hvis der er et behov)
- Server!!
Det færdige resultat
Uh, det smagte godt! Hr. X og Sputnikken spiste rigtig godt og det gjorde jeg også
- og alligevel var der til frokost næste dag til mig!
We like - og det skal absolut på listen over godkendte retter! (Har jeg mon sådan en??)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar