Men den bragte godt nok lykke hos Hr. X og Sputnikken! Den mørke chokolade spillede super godt sammen med den søde pistaciemasse og pærerne gav noget rigtig godt!
Ingredienser
- 3 æg
- 2 dl sukker
- 2 tsk. bagepulver
- 185 g mel
- 1 ps. Odense Dessertmasse med pistaciesmag
- 4-5 små pærer
- 200 g. mørk chokolade
Vejledning
- Pisk æg og sukker godt sammen
- Tilsæt mel og bagepulver i æggemassen - rør det forsigtigt sammen
- Tilsæt pistaciemassen til dejen og rør det i.
- Hæld det ud i en aflang form, som er smurt eller belagt med bagepapir
- Skær pærerne i strimler og placer dem spredt ud over dejen - tryk dem gerne lidt ned, så de lige er dækket af dejen.
- Bag kagen ved 200 grader i 40-60 minutter (hold øje med den og stil evt. på temperaturen, så den ikke bliver for mørk)
- Smelt chokoladen evt. i micro.
- Placer kagen på et fad og fordel den smeltede chokolade over kagen.
Det færdige resultat
Det her var altså lækkert!
Den er allerede blevet ønsket igen!
Yum, hvor ser den lækker ud (:
SvarSlet- Kit
Den smagte så godt! Det er absolut ikke sidste gang, at den bliver lavet!
Slet- og tak!