Generelt elsker jeg flødekartofler - og jeg elsker at lave dem! Arbejdet er ikke stort, og når kartofler og hvidløg er skåret... Ja, så er det lige sådan noget Sputnikken kan være med til! Han fordeler stolt kartofler, mælk og mornaysovs... Dejligt, ikke sandt?
Ingredienser
- 600-1000 g. kartofler
- 1 mornaysovs
- Mælk (efter behov)
- 2 fed hvidløg
- Salt
Vejledning
- Tænd ovnen på 200 grader
- Skær kartoflerne i skiver (Jeg skralder dem ikke...)
- Fordel dem i fadet.
- Snit hvidløgene i små tern og fordel dem over kartoflerne
- Drys lidt salt på
- Fordel mornaysovsen over kartoflerne
- Tilsæt mælk efter behov (bruger normalt mindst ½ l.)
- Sæt i ovnen og bag ca. i 1 time. (hold øje med det og stil evt. ned på 180 grader)
Det færdige resultat
Jeg synes altså, at det ser lækkert ud!
- og det er så cremet at det er helt fantastisk!
Sputnikken er vild med det og Mr. X ligeledes... Bliver det så bedre?
Ingen kommentarer:
Send en kommentar