Ingredienser
- 600 g kyllingebryst (det er ca. 6 stykker)
- 3-4 spsk. mel
- Salt og peber
- 2 spsk. smør/olie
- 1 pk. serranoskinke (Mellem 6 og 8 skiver)
- 300 g svampe
- 3 forårsløg
- 3 dl. marsala
- 1 dl. fløde
- Oregano og persille
Vejledning
- Skær kyllingebrysterne i lige stor stykker - 2 til 3 stykker ud af hvert kyllingebryst
- Krydder melet med salt og peber.
- Vend kyllingestykkerne i det krydrede mel.
- Steg kyllingestykkerne i smør og olie på panden.
- Efterhånden som de er færdige (som hvis du skulle spise dem) tages de af panden og hen i serveringsfadet - de skal holdes varme.
- Klip (er det letteste) serranoskinken i tern og steg dem på panden til de begynder at få farve.
- Skær forårsløgene i ringe og champignonerne i kvadrater og steg dem med skinken til de er gyldne og bløde.
- Tilsæt marsalaen i panden og lad det simre ved høj temperatur og lad det reducerer i mindst 5 minutter - gerne længere (jeg var sikker på at jeg havde brugt for meget)
- Tilsæt fløden og lad det simre i mindst 15 minutter! (Det reducerer og bliver samlet!)
- Smag til med salt og peber - var ikke nødvendigt.
- Hak persille og oregano så det er klar.
- Hæld marsala-blandingen over kyllingebrysterne.
- Drys de hakkede urter over - det ser godt ud og smager fantastisk!
- drys over (det smager godt og ser godt ud!)
Det færdige resultat
"Det ser godt ud!" var manden første kommentar
- næste var "Nøj, det smager godt!" - og det gør det altså!
Så vi anbefaler så absolut, at I prøver den her opskrift!
Vi er vilde med den og Sputnikken elskede den!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar