Jeg var egentlig ret spændt på om det kunne lade sig gøre... Men det kan det! - og det er så simpelt!
- og er det overhovedet at sylte? Tja, åbenbart! For i følge den Den store danske fra Gyldendal er syltning noget som bliver konserveret i enten eddike, vin, salt, sukker eller en blanding... Så denne tomatsalat er åbenbart en syltning!
Ingredienser
- 4 tomater
- 1 løg
- Eddike
- Salt og peber
Vejledning
- Skær tomaterne i skiver og hak løget i tern
- Bland det hele og hæld det i et glas
- Hæld eddike i, så der er væske over både tomater og løg.
- Krydder med lidt salt og peber.
Det færdige resultat
Det smager altså godt og hvor er det let i hverdagen! Bare lige hive glasset ud af køleskabet og server! Så det giver god samvittighed! Jeg tror forresten det kunne smage ekstra godt med lidt timian, basilikum eller oregano i glasset... Men det er manden lige lidt for traditionalistisk til!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar