Og hvordan gik det så? Jo... Jeg fik to rigtig fine og fantastisk smagfulde tomater! Resten spørger du? De var simpelthen blevet de fineste små øhmmmm... KULSTYKKER! Små og sorte... Hvad gik der så lige galt der? Jo... Det havde min far rent faktisk svaret på! Frk. Sasibe havde nemlig
Så jeg prøvede igen! Denne gang med lidt større tomater og ja... Lavede lidt om - meget lidt - men stadig lidt, så jeg skriver den også lige herinde! MEN tjek lige hendes blog! Den er altså et besøg værd!
Ingredienser
- Cherrytomater (lidt store i det - men sørg for at de er ca. lige store - Jeg brugte 16 - men kig på dit glas og vurder!)
- Olivenolie
- Hvidvinseddike
- Tørret timian
- Salt og peber
Vejledning
- Hæld olie og hvidvinseddike i et fad og bland det sammen
- Skær tomaterne i halve
- Hæld tomaterne i fadet og sørg for at de har "marinaden" over sig - især den flade side
- Placer dem på en bageplade med den flade side op ad
- Krydder med timian, salt og peber
- Tør/bag i ovnen ved 120 grader i 3-4 timer
- Hold øje med dem - de skal ikke være tørre, men nærmere flade og lidt kraftig i smagen!
- Tag dem ud og lad dem køle!
- Hæld dem i et glas og hæld evt. olie over så de kan holde - derefter i køleskabet
Det færdige resultat
De er altså lækre!
Glæder mig til at bruge dem i madbrød, til pastaretter og andet lækkert!
Tak for ideen!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar