Ingredienser
Paprikakylling
- 1 spsk olie
- 1 spsk. smør
- 2 tsk. paprika
- 4 kyllingeoverlår
- Salt og peber
Halverede paprikakartofler
- 4 store bagekartofler
- Olie
- Paprika
- Salt og peber
Vejledning
Paprikakylling
- Olie og smør tilsættes en varm pande.
- Paprika tilsættes i panden og røres godt rundt
- Kyllingerne lægges i panden med skindsiden ned
- Efter 20 minutter vendes kyllingerne
- 20 minutter senere vendes kyllingerne igen, så skindsiden er ned.
- Lidt salt og peber over skindet
- Servers når saften er helt klar (mine får gerne 60 minutter)
Halverede paprikakartofler
- Vask kartoflerne og halver dem
- Tænd ovnen på 200 grader
- Tag det ovnfaste fad, som du vil bage kartoflerne i og hæld olie og paprika i.
- Læg den flade side af kartoflen ned i fadet, så den side får både olie og paprika jævnt fordelt over sig.
- Vend kartoflerne og krydder med salt og peber!
- Bag kartoflerne i ca. 1 time.
Det færdige resultat
Det ser måske ikke ud af meget... Men det smagte super godt!
- og derfor er det lidt sjovt, at vi ikke laver de kartofler noget oftere...
Men... Ja... Det må vi gøre noget ved!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar