Ingredienser - 16 stk.
- 150 g smør
- 4 æg
- 100 g sukker
- 120 g mel (2 dl)
- 2 tsk bagepulver
- 150 g marcipan
- 125 g blåbær (friske)
Vejledning
- Smelt smørret og lad det køle
- Pisk æg og sukker godt sammen
- Rør mel og bagepulver sammen.
- Riv marcipan i små stykker og bland det rundt i melblandingen
- Bland forsigtigt blåbær i melblanding.
- Rør det smeltede smør i æggeblandingen.
- Rør melblandingen sammen med æggeblandingen - kun lige til det virker ensartet. (heller i underkanten end i overkanten!)
- Fordel i dine forme (jeg bruger papirsforme i silikoneformene)
- Bag ved 175 grader i 12-16 minutter.
Det færdige resultat
Det ser da lækkert ud, hvad?
Herhjemme var især Mr. X super glade for dem!
Fantastisk endeligt at have lyst til at bage igen!
Mazarinkager er altid et hit - marcipan i kage er altså så skønt, især sammen med bær! De ser bare gode ud (:
SvarSlet- Anne
Tak! Vi var også ret vilde med dem! - og her har vi altid marcipan i huset ;)
SvarSletTak for kommentaren!