Ingredienser
- 150 g. Marabou Mintkrokant-chokolade
- 100 g. mørk chokolade
- 6 bæger past. æggeblommer (det giver en den mest cremede smag - men man kan også nøjes med 3 bægere, hvilket svarer til 6 æggeblommer)
- 70 g. rørsukker
- ½ l. fløde
Vejledning
- Hak chokoladerne og smelt dem sammen over et vandbad og lad den køle lidt.
- Rør æg, sukker og vanilje til et tyk æggesnaps
- Rør fløden til flødeskum.
- Rør lidt æggesnaps i chokoladen - hurtigt - så det bliver en ensartet masse
- Rør chokolademassen i resten af æggesnapsen - det skal gøres hurtigt og det kan se lidt voldsomt ud, men blive ved til massen er ens!
- Hæld halvdelen af flødeskummet i æggesnapsen hurtigt, men forsigtigt.
- Når det er ensartet hældes resten af flødeskummet i og det hele vendes hurtigt til det er ensartet - pas på at du ikke slår luften ud af det!
- Hæld det i den form det skal fryses i og så i fryseren. Jeg plejer mindst at lade det fryse i 18 timer før den bliver serveret.
Det færdige resultat
Se, det her er altså lækker is!
Jeg er fuldstændig vild med den!
Den har en lækker dyb chokoladesmag
med et hint af karamel og den skønneste friske mint-smag!
Jeg elsker den! Min personlige favorit!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar