Jeg er egentlig vokset op med tomatsuppe, klarsuppe og aspargessuppe - og det var det... Indtil en dag i mine teenageår, at min skønne mor en dag serverede denne suppe! Siden da har det været den absolut favorit hos mig og i vores studietid blev den tit serveret! Derfor skal den selvfølgelig deles med jer - og det er præcis som min mor laver den! (så egentlig er det vel en mormor-mad-opskrift?)
Ingredienser (4-5 personer - eller 2,5 x 2 dage)
- Lidt olie
- 2 løg
- 1 fed hvidløg
- ½ spsk. karry
- 1 ds. hakket tomat
- 1/4 l. madlavningsfløde
- 2 boullionterninger (grøntsag)
- 1 l. vand
- 1 stor dåse fersken
- Icebergsalat
Vejledning
- Sæt en stor gryde over med lidt olie og karry
- Hak løg og hvidløg
- Svits løgblandingen i gryden
- Tilsæt tomat og madlavningsfløde - lad det koge lidt
- Tilsæt terninger og vand.
- Lad det koge op og derefter simrekoge i mindst 30 minutter - helst over 1 time (den bliver bedre, fyldigere og rundere)
- Skær fersken i tern og tilsæt 10 minutter før du serverer suppen
- Skær iceberg-salaten i gode mundrette stykker
Det færdige resultat
Som sagt er det familiens absolutte favorit!
Den smager simpelthen fantastisk og den er endnu flottere i virkeligheden!
Forresten jeg har andre steder fået serveret suppen med sprødt bacon eller rejer
- det er ikke lige mig, men hvis du har lyst til at eksperimentere er det jo en mulighed ;)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar