Ingredienser
- 200 g. Pistacie-masse fra Odense Marcipan
- 6 bæger past. æggeblommer (det giver en den mest cremede smag - men man kan også nøjes med 3 bægere, hvilket svarer til 6 æggeblommer)
- 70 g. rørsukker
- ½ l. fløde
Vejledning
- Rør æg, sukker og vanilje til et tyk æggesnaps
- Tilsæt Pistacie-massen til æggesnapsen og rør det godt sammen
- Rør fløden til flødeskum.
- Hæld halvdelen af flødeskummet i æggesnapsen hurtigt, men forsigtigt.
- Når det er ensartet hældes resten af flødeskummet i og det hele vendes hurtigt til det er ensartet - pas på at du ikke slår luften ud af det!
- Hæld det i den form det skal fryses i og så i fryseren. Jeg plejer mindst at lade det fryse i 18 timer før den bliver serveret.
Det færdige resultat
Den ser ikke vild grøn ud - som i butikkerne og på diverse is-steder...
Men den smager altså super godt og den er lækker at lave!
- og den bliver altså spist helt op, når vi har gæster!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar