Ingredienser
- 2 bæger past. æggehvide (svarende til 3 æggehvider)
- 150-200 g flormelis
- 2-3 dråber citronsaft (pas på med ikke at tilsætte for meget, da det så smager nærmest syntetisk!)
- 2 tsk frysetørret jordbærpulver
- Lidt rød farve (Jeg bruger denne)
Vejledning
- Æggehvider og flormelis hældes i Kenwood-skålen.
- Rør med lav fart indholdet godt sammen
- Når det er en hvidlig ensartet farve tilsættes citronsaften
- Sæt lidt mere fart på og lad det vokse lidt.
- Tilsæt jordbærpulveret og lad det kører i mindst 10 minutter
- Når det føles som/smager som at guffet snart er færdig tilsættes farve - lad maskinen rører massen til ensartet, før du tilsætter mere.
- NYD!
Det færdige resultat
3 kugler rest-is med guf og som pynt lidt blåbær!
Det smagte super godt og helt ærlig... Det er da en smuk rest-spise!
Jeg har forresten tænkt mig at lave en blåbærudgave og en passionsudgave ;)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar