Da jeg så stod derhjemme og pakkede kyllingerne ind i bacon var der lidt bacon over... - og så kom ideen! Jeg skulle da prøve med lidt bacon på toppen! - og ved I hvad? Det var et hit ved både Sputnikken og Mr. X! - og jeg var også ret vild med det! Så det er ikke sidste gang, at det blev lavet!
Ingredienser
- 8 pæne champignon
- 8 tsk. peberfrugt/valnød-pesto
- 2 baconskiver
Vejledning
- Bræk stilken væk på dine champignon
- Vask og tør dine champignonhatte
- Hæld 1 tsk. pesto i hver hat (alt efter smag)
- Klip lidt bacon i skiver og hæld det oven på.
- Bag i ovnen i 15 minutter ved 200 grader
Det færdige resultat
Før de kom i ovnen...
- og ja, det er et dårligt billede... Men det her er fra bagefter... - og det smagte SÅ LÆKKERT!
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSletPrøver da lige igen at poste min kommentar :-)
SvarSletEn lille variation:
Særligt fordi jeg elsker lidt bid ;-)
Champignon stokken hakkes i 1/2 x 1/2 cm størrelse.
Et par valnøddekerner ( -fordi pestoen er på valnøddebase) hakkes ligeledes groft ud.
Bland dette i pestoen og fordel det i hattene.
-uh vi elsker fyldte champignoner i ovnen, på grillen, på spejderbålet, på ..., på..., ja!!! U name it ;-)
Knus fra mig ;-)
Det må prøves! Har været lidt irriteret over at smide stokkene ud! Tak søde!
SvarSlet