- og så er det super simpelt! Grundopskriften fandt jeg hos madEVAlutionen - hun har mange lækre opskrifter - og så har jeg lavet lidt om på den, så den passer til mig (manden synes nemlig det er lige lidt for sundt!) og mit køkken! Vi har nemlig meget sjældent (LÆS: aldrig...) purløg i køkkenet! Til gengæld har vi altid ærter, æg og tomater! ;) Men det fede er egentlig, at man i teorien kan bruge alle slags grøntsager - men... jeg tror det er vigtigt at huske, at det det simple ofte er det bedste ;) - men det her er vel egentlig også en Stop spild af mad-opskrift, eller hvad?
Ingredienser (12 stykker)
- 1 pakke kalkunbacon
- 8 æg
- 1 dl. frosne ærter
- 2 håndfulde spinat
- 5 cherrytomater (eller 2-3 tomater)
- Salt og peber
Vejledning
- Tænd ovnen på 185 grader.
- Placer en halv skive bacon i hver papirsform
- Placer muffinsformene i ovnen i ca. 10-15 minutter - så bliver det forstegt.
- Rør æggene godt sammen
- Hak spinaten og tomaterne i små stykker
- Hæld spinaten, ærterne og tomaterne i æggestanden
- Drys salt og peber i - efter fornemmelse
- Tag formene ud af ovnen og fordel æggestanden i formene
- Bag dem i ovnen i 20-25 minutter - hold øje, det afhænger af ovnen!
- Lad dem køle! Det er fristende at spise dem varme, men de smager meget bedre, når de er kølige!
Det færdige resultat
Come on - det ser da godt ud! - og så er der kun ca. 73 kcal i sådan en lille en!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar