Er der forresten andre end mig, som synes det er meget meget varmt? Er efterhånden godt øm og hold da fast hvor får jeg læst en masse bøger! Sputnikken elsker udeleg med motorcyklen, græsklipperen og VAND! Ja... Vi nyder sommerferien - men mere end 25 grader behøver det nu alligevel ikke at være ;) Vi er jo slet ikke vant til varmen mere!
Ingredienser
- 300 g kyllingefilet
- Salt og peber
- Mel
- Rørt æg
- Rasp
- Smør
Andet
- Burgerboller
- Iceberg
- Cremefraice-dressing (evt. denne fantastiske opskrift)
Vejledning
- Bland lidt salt og peber i melet
- Vend kyllingebrysterne i mel, videre i den rørte æggemasse og så til sidst i rasp.
- Steg de panerede kyllinger - jeg steger altid i smør - indtil de er gyldne eller næsten færdige
- Læg dem i et fad og send dem en tur i ovnen - bare mens burgerne alligevel bliver varme
Den samlede burger!
- Del bollen i to
- Fordel lidt cremefraice-dressing i bund og top.
- Placer bøffen på bunden, salat på bøffen og toppen på salaten!
Det færdige resultat
Jeg er ret glad for kyllingeburgeren med den hakkede udgave af bøffen
- men jeg elsker den her version!
Det bliver nemlig ikke meget nemmere og hurtigere
- og så elsker jeg det bid det giver!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar